花样菜谱大全

您现在的位置: 首页 > 荷包蛋的做法大全 > 正文内容

江苏高考英语卷子题型

来源:花样菜谱大全   时间: 2019-03-14

  目前,英语写作测试效度的研究多是针对高级写作或学术性写作而展开的,对高考写作的研究很少见到。下面是学习啦小编为你整理关于江苏高考英语卷子题型的内容,希望大家喜欢!

  江苏高考英语卷子题型

  第一卷

  注意事项:

  1.答第一卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上。

  2.选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。不能答在本试卷上,否则无效。

  第一部分 听力 (略)

  第二部分英语知识运用(共两节,满分45分)

  第一节单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)

  从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡该项涂黑.

  例: We last night, but we went to the concert instead,

  A. must have studied B. might study

  C. should have studied D. would study

  21. If you __ go, at least wait until the storm is over.

  A. can B. may C. must D. will

  22. What are you doing out of bed, Tom? You're to be asleep. ,

  A. supposed B. known C. thought D. considered

  23. Twenty students want to attend the class that aims to teach to read first.

  A. what B. who C. how D. why

  24. You are old enough to your own living.

  A.win B. gain C. take D. earn

  25. No matter how , it is not necessarily lifeless.

  A. a desert may be dry B. dry a desert may be

  C. may a desert be dry D. dry may a desert be

  26. The exam results will be on Friday afternoon.

  A. put down B. put off C. put up D. put away

  27.- Would you like tea or coffee?

  - , thank you. I've just had some water.

  A. Either B. Both C. Any D. Neither

  28. I'll go to the library as soon as I finish what I

  A. was doing B. am doing

  C. have done D. had been doing

  29. He had no sooner finished his speech the students started cheering.

  A. since B. as C. when D. than

  30. around the fire, the tourists danced with the local people.

  A. Gather B. To gather

  C. Gathering D. To be gathering

  31. Bring the flowers into a warm room they'll soon open.

  A. or B. and C. but D. for

  32. When the news came the war broke out, he decided, to serve in the army.

  A. since B. which C. that D. because

  33. a strange plant! I've never seen it before.

  A. Which B. What C. How D. Whether

  34. By the time Jack r eturned home from England, his son. from college.

  A. graduated B. has graduated

  C. had been D. had graduated

  35.- I probably shouldn't have any more cake.

  -Oh, . It won't kill you.

  A. go ahead B. hold on, please

  C. you're welcome D. that'll do

  第二节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)

  阅读下面短文,从短文后各愿所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡该项涂黑.

  This year I decided to do something to regain my good name as a kindly uncle My 36 Tony; had never forgiven me for the dictionary I had bought him as a birthday present last year His 37 had no reason to be thankful to me either because the year before, I had 38 their dear son with a pot of paste and some funny picture instead of 39 them into a book, Tony had naturally covered every wall in the house with them. This year 40 , 1 decided to let him 41 for himself.

  We went into a big shop, but Tony was very particular about 42 , Although I tried to show him toy after toy, he was not to be 43 Then I saw: he suddenly became 44; he had discovered something he really liked: a large tin dram. I was quite happy too 45 I thought what Tony’s mother would say when she saw it. Nobody would get any 46 for weeks! I led Tony away 47 : saying that the dram was too expensive.

  Tony asked for permission to go off 48 and I made the most of my chance to sit down end 49 my aching feet. Fifteen minutes passed but there was still no sign of Tony I began to get 50 and got up to look for him I asked a young lady if she had seen a little boy in a grey suit. She looked 51 her helplessly and pointed out that there were so many 52 in grey suits. I was just going to call the police for hep. when I saw a strange 53 dressed in strange orange ciothes He was wearing a false beard and had a caveman’s axe in one hand: and a space gun in the other. It was, of course, Tony, who informed me 54 that he was the first 55 to fly into space.

  36. A. cousin B. daughter C. grandson D. nephew

  37. A. friends B. parents 请问患上癫痫病这么长时间还能得到治疗吗?C. classmates D. brothers

  38. A. presented B. annoyed C. confused D. occupied

  39. A. entering B. dividing C. sticking D. drawing

  40. A. anyhow B. though C. again D. therefore

  41. A. guess B. choose C. pay D. see

  42. A. sweets B. toys C. clothes D. books

  43. A. pleased B. disturbed C. accepted D. disappointed

  44. A. surprised B. hopeful C. patient D. excited

  45. A. after B. until C. unless D. since

  46. A. shock B. trouble C. peace D. time

  47. A. happily B. eagerly C. cautiously D. quickly

  48. A. on his own B. in his way C. now and then D. more or less

  49. A. drag B. rest. C. lay D. step

  50. A. 8shamed B. angry C. worried D. doubtful

  51.A. about B. to C. at D. across

  52. A. young ladies B. new customers C. loving parents D. small boys

  53. A. figure B. actor C. man D. doll

  54.A. on time B. at once C. just now D. once again

  55.A. policeman B. spaceman C. caveman D. postman

  第三部分阅读理解(共两节,满分柏分)

  第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分)

  阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡该项涂黑.

  A

  I got my first driver’s license in 1953 by taking driver education in my first year at Central High School in charlotte, North Carolina. Four years later when it was time to renew my license I was a married woman Henry and I were living in Batimore, Maryland Two weeks before my 20th birthday. Henry drove me to the motor vehicle office on a hot July afternoon. When I got to the office and showed to the man behind thè counter my North Catroina driver’s license ready to renew, the man told me that I was under age by Maryland law since I was not yet 21. “Mr Henry Smith your husband. to sign for you,” he said

  I argued. pointing to a very large belly of mine, “I am married. I am having a baby. Why shoud I have to have someone sign for me to drive?’ He answered coldly, “it’s the law, madam?”

  Henry encouraged me to calm down, just go ahead and get the license and be done with it.

  “No” I said. I refused to have him sign for me . So I left without a Maryland license.

  I called the North Carolina Motor Whice Office and renewed my NC license by mail — using my name Susan Brown And thus it was for the next twelve years. Since Henry was in the army I could drive under my home state licene. By the time Henry left the army we were once again liviing in Maryland and I had to take the Maryland driver’s exam Since then I just go in and renew every four years - sign the name Susan Brown have my new picture taken, and walk out with a license to drive..

  56. Susan got her first driver's license

  A. before she got married to Henry

  B. when she was twenty years old

  C. after she finished high school

  D. when she just moved to Maryland

  57. Susan failed to renew her license the first time in Maryland because

  A. she was forbidden to drive by Maryland law

  B. she lacked driving experience in Maryland

  C. she was to give birth to a baby soon

  D. she insisted on signing for herself

  58. We can infer from the text that in the U.S.

  A. American males should serve in the army

  B. different states my have different laws

  C. people have to renew their licenses in their home states

  D. women should adopt their husbands' family names after marriage

  B

  About 21,000 young people in 17 American states do not attend classes in school buildings.

  Instead, they receive their elementary and high school education by working at home on computers. The center for Education Reform says the United States has 67 public “cyberschools” and that is about twice as many as two years ago.

  The money for students to attend a cybersehool cotes from the governments of the states where they live. Some educators say cyberschools ieci money that should support traditional public schools. They also say it is difficult to know if students are learning well.

  Other educators praise this new form of education for letting students work at their own speed. These people say cyberschools help students who were unhappy or uns浙江有没有癫痫医院uccessful in traditional schools. They say learning at home by computer ends long bus rides for children who live far from school.

  Whatever the judgment of cyberschools, they are getting more and more popular. For example, a new cyberschool called Commonwealth Connections Academy will take in students this fall. It will serve children in the state of Pennsylvania from ages five through thirteen.

  Children get free equipment for their online education. This includes a computer, a printer, books and technical services. Parents and students talk with teachers by telephone or by sending emails through their computers when.necesary.

  Students at cyberschools usually do not know one another. But 56 such students finished studies at Western Pennsvlvániä Cyber Charter School recently met for the first time. They were guests of honour at their graduation.

  59, What do we know from the text about students of a cyberschool?

  A. They have to take long bus rides to school.

  B. They study at home rather than in classrooms.

  C. They receive money from traditional public schools.

  D. They do well in traditional school programs.

  60. What is a problem with cyberschoois?

  A. Their equipment co sts a lot of money.

  B. They get little support from the state government.

  C. It is hard to know students' progress in learning.

  D. The students find it hard to make friends.

  61. Cyberschools are getting popular became

  A. they are less expensive for students

  B. their students can work at their own speed

  C. their graduates are more successful in society

  D. they serve students in a wider age range

  62. We can infer that the author of the text is .

  A. unprejudiced in his description of cyberschools

  B. excited about the future of cyberschools

  C. doubtful about the quality of cyberschoois

  D. disappointed at the development of cyberschools

  C

  Many people believe Henry Ford invented the automobile (汽车). But Henry Ford did not start to build his first car until 1896. That was eleven years after two Germans developed the world's first automobile. Many people believe Henry Ford invented the production line that moved a car's parts to the worker, instead of making the worker move to the parts. That is not true, either. Many factory owners used methods of this kind before Ford. What Henry Ford did was to use other people's ideas and make them better. And he made the whole factory a moving production line.

  In the early days of the automobile, almost every ear maker raced his cars. It was the best way of gaining public notice. Henry Ford decided to build a racing car. Ford's most famous race was his first one. It was also the last race in which he drove the car himself.

  The race was in 1901, at a field near Detroit. All of the most famous cars had entered, but only two were left: the Winton and Ford's. The Winton was famous for its speed. Most people thought the race was over before it began.

  The Winton took an early lead. But halfway through the race, it began to lose power. Ford started to gain. And near the end of the race, he took the lead. Ford won the race and defeated the Winton. His name appeared in newspapers and he became well-known all over the United States. Within weeks of the race, Henry Ford formed a new automobile company. In the 1903, a doctor in Detroit bought the first car from the company. That sale was the beginning of Henry Ford's dream. Ford said: "I will build a motor car for the great mass of people. It will be large enough for the family, but small enough for one person to operate and care for. It will be built of the best materials. It will be built by the best men to be employed. And it will be built with the simplest plans that modem engineering can produce. It will be so low in price that no man making good money will be unable to own one."

  The Model T was a car of that kind. It only cost $850. It was a simple machine that drivers could depend on. Doctors bought the Model T. So did farmers. Even criminals,They considered it the fastest and surest form of transportation. Americans loved the Model T. They wrote stories and songs about it. Thousand武汉市权威癫痫病医院s of Model T's were built in the first few years.

  63. What do we know about Henry Ford from Paragraph 1?

  A. He made good use of ideas from others.

  B. He produced the first car in the world.

  C. He knew how to improve auto parts.

  D. He invented the production line.

  64. Why did Henry Ford take part in the 1901 car race?

  A. To show off his driving skills.

  B. To draw public attention.

  C. To learn about new technology.

  D. To raise money for his new company.

  65. “That sale” in Paragraph 4 refers to .

  A. the selling of Ford cars at reduced prices

  B. the sale of Model T to the mass of people

  C. the selling of a car to a Detroit doctor

  D. the sales target for the Ford Company

  66. What was Henry Ford's dream according to the text?

  A. Producing cars for average customers.

  B. Building racing cars of simple design.

  C. Designing more car models.

  D. Starting more companies.

  D

  The Coalition for the Homeless is an organization that seeks to address the needs of the homeless population in the United States. It is a network of offices, some of which provide food and houses for the homeless population. and some of which fight for the passing of laws that would give every American the right to a place to call home. According to the Coalition’s studies, of over two hundred million people living in th Uñited States, up to three million are home!ess—and the number is still growing since the late 1970s, fast rising house prices, large cuts in government supported housing programs, and economic recession have made it impossible for many Americans to meet housing costs. Sadly, this has resulted in a number of persons being forced to leave their homes and or unable to find new affordable homes.According to another research. families with children appear to be the fastest-growing part of the homeless population, making up 39% of it. The old idea of a homeless person, that of the single man who gets drunk all the time, is no longer true. A much larger part of the population now finds itself homeless. Even worse, once a person becomes homeless, he often finds it impossible to find a job, since most employers require anyone who wants a job from them to provide a home address on a job application

  67. The word “address” in the first line probably means .

  A. talk about B. deal with C. fight for D. write to

  68. How many people are homeless in the U.S. according to the Coalition studies?

  A. 39% of the population. B. 200 million people.

  C. About 3 million people. D. About one-fifth of the population.

  69. Homeless people often have difficulty finding a job because________.

  A. they have no home addresses

  B. they mostly have a drinking problem

  C. they aren't supported by government programs

  D. they often don't have enough work experience

  70. What is the main cause of the rising number of the homeless in the U.S.?

  A. The passing of new housing laws.

  B. The fast growth of family size.

  C. The slow construction of houses.

  D. The ever-rising price of housing.

  第二节 (共5小题;每小题2分,满分l0分)

  根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。

  Easy Ways to Keep Your Brain Sharp

  Everyone is forgetful, but as we age, we start to feel like our brains are slowing down a bit—and that can be a very annoying thing. 71 Read on for some techniques worth trying.

  1. 72

  People who regularly made plans and looked forward to upcoming events had a 50 percent

  reduced chance of Alzheimer's disease (早老性痴呆症), according to a recent study.

  73

  Something as simple as setting a goal to have a weekly coffee date with a friend will do. There's evidence that people who have a purpose in life or who are working on long or short-term goals appear to do better. In other words, keep your brain looking forward.

  2. Go for a walk.

  Mildly raised glucose (葡萄糖) levels can harm the area of the brain that helps you form memories and physical activity can help get blood glucose down t癫痫吃什么中药o normal levels. In fact, exercise produces chemicals that are good for your brain. 74

  3. Learn something new.

  Take a Spanish class online, join a drawing club, or learn to play cards. A study found t hat mental stimulation (刺激) limits the weakening effects of aging on memory and the mind. But the best thing for your brain is when you learn something new and are physically active at the same time. 75 Or go dancing with your friends.

  A. Focus on the future.

  B. This can be especially harmful to the aged.

  C. It should be something like learning gardening.

  D. So take a few minutes each day to do some reading.

  E. But don't worry if your schedule isn't filled with life-changing events.

  F. Luckily, research shows there is a lot you can do to avoid those moments.

  G. In other words, when you take care of your body, you take care of your brain.

  第二卷

  注意:将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。

  第四部分写作(共两节,满分35分)

  第一节短文改错(共10小题;每小题l分,满分l0分)

  假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文,文中共有l0处语言错误,每句中最多有两处.每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

  增加:在缺词处加一个漏字符号(√),并在其下面写出该加的词。

  删除:把多余的词用斜线(/)划掉.

  修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

  注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

  2.只允许修改l0处,多者(从第11处起)不计分.

  (试题内容见答题卡)

  第四部分:

  第一节:

  In early January this year, the rate of UFO reports were (was) steady, around three per weeks(week). When however, on Monday, January 16. a science fiction film about visitors to (from)outer space was shown on television, there was the (an) immediate increase in reports of sightings from all parts of the States. The commanding officer, Wayne Tyler, who (was/is) directly responsible for the study of all such reports, decided to making (make) his findings known. They (he) wrote an article, which said that all UFO reports could be explained for quite naturally by aircraft movements. Follow (Following) this explanation, there was a rapid drop in the number of reported sightings, because (although /though/but/yet) the rate remained above the previous level.

  第二节:书面表达(满分25分)

  假定你是李华,将于今年七月从新星外语学校毕业.你从报纸上得知B & B公司要招聘一名英文秘书,你很感兴趣写一封求职信,包括下列要点:

  1.年龄:

  2.学习情况及英语水平:

  3.兴趣和特长;

  4.性格特点.

  注意: 1.词数100左右;

  2.可适当增加细节,以使行为连贯;

  3.开头语和结束语己为你写好.

  江苏高考英语卷子题型答案

  第一、二、三部分;

  l.C 2.A 3.B 4.B 5.A 6.C 7.B 8.A 9.C10.B

  11.C 12.A 13.A 14..B l5.C 16.C 17.A 18.B 19..A 20.C

  21.C 22.A 23.C 24.D 25.B 26.C 27.D 28. B 29.D 30.C

  31.B 32.C 13. B 34.D 35.A 36. D 37.B 38.A 39.C 40.D

  41B 42,B 43.A 44.D 45.B 46,C 47.D 48.A 49.B 50.C

  51.A 52.D 53.A 54.B 55.C 56.A 57.1) 58.B 59.B 60.C

  61.B 62.A 63,A 64D 65.C 66.A 67,B 68.C 69.A 70..D

  7l.F 72.A 73.E 74.G 75.C

  第四部分:

  第一节:

  In early January this year, the rate of UFO reports were (was) steady, around three per weeks(week). When however, on Monday, January 16. a science fiction film about visitors to (from)outer space was shown on television, there was the (an) immediate increase in reports of sightings from all parts of the States. The commanding officer, Wayne Tyler, who (was/is) directly responsible for the study of all such reports, decided to making (make) his findings known. They (he) wrote an article, which said that all UFO reports could be explained for quite naturally by aircraft movements. Follow (Following) this explanation, there was a rapid drop in the number of reported sightings, because (although /though/but/yet) the rate remained above the previous level.

猜你感兴趣:

1.

2.

3.

4.

5.

北京军海癫痫医院
推荐阅读
本类最新

© cp.vynsp.com  花样菜谱大全    版权所有  京ICP备12007688号-2